Ensi viikon sateet ja paisteet

Julkaistu

Uusi viikko alkaa pian!

Eilen ja tänään säärintama on tuonut Suomeen varsin runsaitakin sateita, tätä kirjoittaessani Turussa on satanut vuorokauden sisällä peräti 24.1 mm, Suomen oloissa kelpo annos. Samaan aikaan idässä on ollut aurinkoista, yli 20 asteen lämpötiloista nautitaan juuri nyt mm. Mikkelin ja Kuopion seudulla.

Entä ensi viikko?

Sadealueet kuivuvat vähitellen, mutta lähipäivinä ei suinkaan kannata unohtaa sateenvarjoa täysin; pilvisyys on koko maassa vaihtelevaa ja sadekuuroja on odotettavissa siellä täällä. Sateet ovat kuitenkin varsin paikallisia, joten aurinkoa, ainakin poutaa, on luvassa enemmän kuin sateita. Lämpötiloissa ei tapahdu suuria muutoksia, lähinnä tämän hetken viileimmät alueet saavat lisää lämpöä.

Tässä ennuste vielä kuvina:

Maanantai ja tiistai (Kuva: Foreca)
Maanantai ja tiistai (Kuva: Foreca)
Keskiviikosta perjantaihin (kuva: Foreca)
Keskiviikosta perjantaihin (kuva: Foreca)

Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!