Forecan sää turkulaisissa aamiaispöydissä

Julkaistu
Tämän päivän sää Turun Sanomissa.

Viime marraskuussa kirjoitin, kuinka göteborgilaiset voivat lukea Forecan säätiedot omasta lehdestään Göteborgs-Postenista.

Vuoden vaihteen jälkeen Forecan sääennusteet ovat luettavissa myös Turun Sanomista, sekä lehdestä että nettisivuilta. Samalla myös TS-yhtymän muut lehdet ovat ottaneet sivuilleen Forecan sääpalvelut.

Vaikka ei lehtiä lukisikaan, niin Forecan sään voi myös kuulla Auran Aalloilla ja Radio Melodian kanavilla. Ja muutaman viikon sisällä Forecan sääennusteet ovat nähtävissä myös Turku TV:ssä.

 

3 vastausta artikkeliin “Forecan sää turkulaisissa aamiaispöydissä”

  1. Onhan se ihan hyvä jos säätä näytetään vaikka kaikissa isoissa lehdissä ja muutenki Foreca on sen verran luotettava sääpalvelu. Että jos joku ei jaksa mennä Forecan sivuille niin katsoo vaikka Turun sanomista. :)

  2. Toisaalta, ei harmita vaikka Forecan säätä ei aamiaspöytään saisikaan. Hyvä, että vaihtoehtoisiakin lähteitä löytyy. Ja onhan se Foreca kuitenkin jo kännykässäkin.

  3. Toisaalta olen kaivannut television säätiedotuksista enemmän infoa Kanariansaarten säistä. Useimmiten sääennustelijat seisovat selin juuri siihen suuntaan sääkartalla esiintyessään. Kuitenkin saarille matkustaa tasaisesti vuosittain noin miljoona suomalaista, joiden luulisi olevan aika kiinnostuneita myös sääolosuhteista etenkin suunnitellun loman aikaan.
    Itse olen käynyt 1 – 2 kertaa vuodessa monilla saarilla. Melkein päivittäin seuraan kylläkin esim. Gran Canarialla Maspalomaksen Web-kamerasta olosuhteita livenä, mutta sekin kuva tökkii melko usein ja etenkin lämpötilat ja tuulen nopeus ehkä tarkoituksellisesti jätetään pois?
    http://www.playademaspalomas.com/en/webcamcharcahr.php

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.